SAN MARINA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij San Marina. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 11:51 Ondanks de lange wachttijd en de wat raarder smakende korst is dit een restaurant die echt aan te raden is! WE hadden besteld op een vrijdag avond na enige rationele tijd om nog te bestellen en we hadden een heerlijke pizza. Geweldige service!
1 okt 2022 om 10:26 Op zich lekker maar de patat was erg slap.
26 sep 2022 om 12:24 Erg lekkere pizza, vrij snel afgeleverd, zelfs na 00:00 ‘s nachts. Gegarandeerd ga ik hier weer bestellen.
24 sep 2022 om 0:01 Eten was top! En een vriendelijke bezorger aan de deur.
14 sep 2022 om 7:54 Alle 3 doodziek na eten kapsalon hele nacht gespuugd lijkt wel vergiftigd.
10 sep 2022 om 20:57 Zoals gewoonlijk gewoon lekker eten en nog snel ook tracker gaf 60 minuten en binnen een half uur stond de bezorger aan de deur
1 sep 2022 om 9:12 Zowel eten als bezorging was prima, maar de factuur werd niet meegeleverd terwijl bekend was dat we als bedrijf pizza hadden besteld.
29 aug 2022 om 12:00 Friet was enorm slap
27 aug 2022 om 11:42 Slecht bedrijf. Kapsalon was koud en kregen een pizza te weinig. Bezorger wilde het niet komen brengen we moesten het ophalen bij de zaak.
26 aug 2022 om 20:07 Kip Kapsalon heb ik besteld, maar had net zo goed een patatje kunnen bestellen ...
24 aug 2022 om 0:06 pizza's hawaii waren goed warm en heel erg lekker het eten was er binnen 30 minuten
22 aug 2022 om 20:02 Goeie