SAN MARINA

SAN MARINA Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3837 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij San Marina. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 20:03 Mooi op tijd bezorgd en heerlijke pizza’s!!
27 mei 2022 om 15:41 Had 4 kleine bier besteld en ik kreeg 3 grote….
26 mei 2022 om 20:11 1800 uur zou de bestellen komen dit werd bijna 1900 uur en eten was koud
26 mei 2022 om 11:22 Langer dan 1,5u gewacht, telefoon namen ze niet meer op. Pizza was inmiddels koud toen ik hem kreeg.
26 mei 2022 om 10:27 Bestelling komt na 1,5 uur aan (2 uur ‘s nachts) en ik krijg van de bezorger de opmerking: ‘volgende keer eerder bestellen alsjeblieft’. Als je geen bestellingen wilt zet dan niet neer dat je open bent.
26 mei 2022 om 9:06 Vreselijk! Ik heb er gewoon geen ander woord voor. Het eten was vet en hard. Ik vroeg om een hamburger zonder tomaat en sla maar ik kreeg gewoon 2 stukjes vlees zonder brood in aluminiumfolie. De rest was slap en niet eetbaar dus weggegooid.
25 mei 2022 om 19:54 Pizza was veel te laat. Bedrijf neemt ook niet op als je ze probeert te bellen om te vragen waar je eten blijft. Hier niet bestellen dus....
24 mei 2022 om 23:26 lekker
24 mei 2022 om 10:02 Was op zich wel lekker; maar misschien toch de patat apart doen. Het wordt heel slap en vies als langere tijd het vlees erop ligt.
23 mei 2022 om 11:58 Voor het eerst kapsalon besteld hier. Pluspunt is dat de sla apart zit en super vers is. Verder was het meer rauwe friet met kaas. Minimaal vlees.
22 mei 2022 om 1:53 Wij hadden een pizza besteld en die is nooit aangekomen. Wij hebben toen de volgende dag gebeld en toen zeiden ze dat het aan de bezorgers lag. We hebben geen korting of geld terug gekregen we kregen alleen de volgende dag in de avond de pizza.